-
فهرست مطالب (نمک)
1386/03/07 20:42
غذای شور باعث زخم معده می شود
-
فهرست مطالب (ماهی)
1386/03/07 20:41
دو بار در هفته ماهی بخورید
-
فهرست مطالب (چربی و فشار خون)
1386/03/07 20:40
خوراکی های ضد چربی و فشار خون
-
فهرست مطالب (ضد آلرژی)
1386/03/07 20:40
غذاهای ضد آلرژی
-
فهرست مطالب (تغذیه در مناسبات)
1386/03/07 20:39
در روزهای امتحان چی بخوریم؟
-
خوراکی های ضد چربی و فشار خون
1386/03/07 20:35
ضد فشار خون ها بسیاری از داروهای ضد فشار خون به طور غیر مستقیم اثر کرده و فشار خون را پایین می آورند. همچنین دارای عوارض جانبی متعددی هستند. برعکس خوراکی هایی که روی حیوانات آزمایش شده اند هم عوارض جانبی کمتری دارند و هم با گشاد کردن عروق خونی به طور مستقیم فشار خون را پایین می آورند. به طور مثال کرفس این گونه عمل می...
-
دو بار در هفته ماهی بخورید
1386/03/07 20:34
یک فوق تخصص جراحی قلب به خانواده ها توصیه کرد، حتما دو بار در هفته، ماهی، خصوصا ماهی چرب مصرف کنند. دکتر معصومعلی با بیان این که طی سال گذشته 3680 نفر از مردم استان کرمانشاه به علت بیماری های قلبی-عروقی جان خود را از دست داده اند، افزایش وزن، تغذیه نامناسب، استرس ، فشار خون ، عدم تحرک و استعمال سیگار را از عوامل خطر...
-
غذای شور باعث زخم معده می شود
1386/03/07 20:34
یک تحقیق جدید نشان میدهد که یک رژیم غذایی پُر نمک ممکن است خطر ابتلا به زخمهای معده و اثنیعشر را بیفزاید. به گزارش هلثدینیوز(Health Day News) پژوهشگران کشف کردهاند که غلظتهای بالای نمک در معده، فعالیت یک ژن را در باکتری مولد زخم گوارشی-هلیکوباکتر پیلوری- القا میکند که باعث آسیبرسانتر شدن آن میشود. به گفته...
-
در روزهای امتحان چی بخوریم؟
1386/03/04 12:33
چه در خرداد ماه که فصل امتحانات مدارس است وچه در مواقع دیگر سال، تقریباً هر روز شاهد یک امتحان هستیم، از امتحان کارشناسی ارشد گرفته تا امتحان دکترای تخصصی پزشکان. اغلب ما در روزهای نزدیک به امتحان و حتی روز امتحان، با عدم تمرکز و اضطراب رو به رو می شویم، اما هیچ می دانید که می توان با تغذیه ی مناسب همه ی این اضطراب ها...
-
غذاهای ضد آلرژی
1386/03/04 12:32
بهار، فصل طراوت، شادابی، آغاز رویش و تازگی و برای بعضی ها زمان شروع حساسیت های آزاردهنده فصلی است. پراکندگی ذرات گرده گل ها، جوانه برگ ها، پوست تازه درختان و یا عطر و بوی آن ها در محیط، به بروز حساسیت های فصلی یا همان آلرژی منجر می شوند. عوامل آلرژی زا در مناطق و شهرهای گوناگون متفاوت است؛ به عنوان مثال گرده ی گیاهان...
-
فهرست مطالب (فلفل)
1386/03/02 19:06
خواص مفید فلفل ها اثر درمانی فلفل بر بیماری ها
-
اثر درمانی فلفل بر بیماری ها
1386/03/02 18:44
فلفل برای زخم معده مفید است مردم سنگاپور، مالزی و چین بیشتر از هندی ها به زخم معده مبتلا هستند. می دانید علت این موضوع چیست؟ زیرا هندی ها بیشتر از مردم چین فلفل مصرف می کنند. تحقیقات نشان داده است که کپساسینcapsicin)) موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده می شود. کپساسین، موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و...
-
خواص مفید فلفل ها
1386/03/02 18:42
درباره ی فلفلی که هر روز برای چاشنی زدن به غذاهایتان استفاده می کنید، تا چه اندازه آگاهی دارید؟ این دسته از سبزی ها از فلفل سبز دلمه ای گرفته تا فلفل تند قرمز،همگی در یک گروه غذایی جای می گیرند و تقریباً دارای یک سری از خواص مفید برای بدن هستند. جالب است بدانید که هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح، در آمریکای جنوبی و...
-
فهرست مطالب (سبزیجات)
1386/02/23 11:45
درمان سردرد و دل درد با نعنا
-
فهرست مطالب (میوه ها)
1386/02/23 11:44
میوه های سبز بهاری
-
فهرست مطالب (لبنیات)
1386/02/23 11:43
دانستنی های خرید و نگهداری لبنیات
-
فهرست مطالب (روغن)
1386/02/23 11:42
روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست؟ روغن جامع بهتر است یا مایع ؟
-
روغن جامع بهتر است یا مایع ؟
1386/02/22 20:42
اکثر روغن های گیاهی مایع مقدار بسیار کمی اسید چرب اشباع و به ندرت ایزومرهای ترانس دارند، در حالی که روغن های جامد حاوی مقدار زیادی چربی اشباع و ایزومر ترانس هستند. بدون شک یک علت عمده ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی ، شیوه نامناسب زندگی از جمله تغذیه نامناسب است. نکته مهم اینکه زمینه این بیماری ها از دوران کودکی در...
-
روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست؟
1386/02/22 12:48
سالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید. بدین منظور باید روغنی را انتخاب...
-
بسم الله الرحمن الرحیم
1386/02/21 17:45
با عرض سلام و تشکر از شما کاربر گرامی از بازدید از این وبلاگ به اطلاع شما می رساند این وبلاگ تازه راه اندازی شده و در طی چند روز آینده کامل تر و بهتر با امکانات بیشتری خواهد شد که مطالب و مقالات در زمینه ؛سلامتی و تغذیه؛ ارائه می دهیم. لطفا بازدیدکننده همیشگی این وبلاگ بوده و با نظرات خود ما را در تکمیل این وبلاگ یاری...
-
میوه های سبز بهاری
1386/02/21 17:28
از ابتدای فصل زیبای بهار، فروش میوه هایی نظیر گوجه سبز و چغاله بادام توسط میوه فروشان و همچنین فروشندگان دوره گرد آغاز می شود. این میوه ها اگر نشسته و آلوده باشند، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازند. بسیاری از افراد معتقدند که این میوه ها "سرد" هستند و مصرف زیاد...
-
دانستنی های خرید و نگهداری لبنیات
1386/02/21 17:27
شیر و فرآورده های آن، از منابع غنی مواد مغذی خصوصا کلسیم هستند. کلسیم چارچوب اصلی استخوان ها و دندان ها را تشکیل می دهد. با این حال، دقت در خرید و نگهداری این محصولات به علت فسادپذیری بالای آنها، از اهمیت شایانی برخوردار است. لطفا به نکات زیر درباره ی خرید و نگهداری شیر و فرآورده های آن دقت کنید: - از خرید شیر خام...
-
درمان سردرد و دل درد با نعنا
1386/02/21 17:26
درمان سردرد، دردهای حاصل از رانندگی و علائم سرماخوردگی با نعنا فلفلی "نعنا فلفلی" گیاهی است با نام علمی Mentha piperita از خانواده ی نعنا (Labiatae). اینگونه نعنا که کمتر به عنوان خوراکی مصرف می شود، دارای مقدار زیادی از ترکیب مهمی به نام منتول (Menthol) است. با وجودی که این گونه نعنا دارای خواص متعدد انواع نعناست،...